Vrouw vliegt in ‘t gevang omdat ze aantoont dat ziekenhuis leeg is (video)

Bewijzen dat het in ziekenhuizen minder erg gesteld is dan ze in de media beweren? Da’s verstoren van de openbare orde!

Een kleine week geleden stonden bij ons de kranten vol over het gemuteerde coronavirus in Groot-Brittannië, en hoeveel besmettelijker dit is dan de ‘oude’ variant. Terwijl wij de kerstdagen met enkel onze gezinsleden moesten spenderen en ons aan een avondklok houden, schreef de Britse pers dat… storm Bella de Brit niet in zijn kot kon houden. Want inderdaad: in Brexit-land waren ze toen aan het feesten als de beesten, in cafés en restaurants die gewoon open waren.

In tussentijd verschenen er ook wel andere beelden in de media. Beelden die aantoonden dat het megadruk was in de ziekenhuizen. De beelden van de feestende Britten sijpelden niet door tot bij ons, die van de overvolle ziekenhuizen door al die coronapatiënten wel.

De beelden van overvolle ziekenhuizen moesten ook aantonen dat er dringend wat moest gebeuren op het eiland. Jawel: horeca toe, lockdown, Britten, blijf in uw kot.

Een 46-jarige vrouw besloot een kijkje te gaan nemen in het Gloucestershire Royal Hospital, en ze kwam verbijsterd tot de conclusie dat… er daar bijna niemand was. Ze deelde de beelden die ze er maakte op haar social media.

De beelden stonden er maar net op, of ze werd al in de boeien geslagen. De aanklacht? ‘Verstoring van de openbare orde’. Na verhoor en enkele uren achter tralies, mocht ze weer beschikken. Ze kreeg wel een voorwaarde: ze mag zich niet meer in de nabijheid van een ziekenhuis begeven, tenzij ze zelf in een situatie terecht komt waarbij ze moet opgenomen of verzorgd worden in een hospitaal.

De vrouw haar social media zijn momenteel offline, maar de beelden die ze maakte blijven de ronde doen:

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More