Vrouw van Alex Agnew raakt enkel nog opgewonden van Idris Elba

Zo, onze komieken Alex en Michael hebben een spraakmakend interview gegeven aan een magazine van DPG media (Humo) dat vervolgens te lezen was op hln.be.

We onthouden vooral dat de vrouw van Alex alleen nog een beetje opgewonden raakt als Alex een masker van Idris Elba opzet. Alex vindt dat niet erg. Een vrouw van die leeftijd opgewonden krijgen, is sowieso een hele prestatie en als daar een masker van Idris voor nodig is, waarom niet. Meestal worden daar op die leeftijd zelfs andere hulpmiddelen voor gebruikt.

Het mooie is dat Alex dat niet erg vindt. Hij vindt Idris zelf een te getalenteerde klootzak: knap, sympathiek en welbespraakt. Als Idris binnenkort de alcohol- en seksverslaafde spion Bond speelt, dan gaat Alex zeker kijken. Op voorwaarde dat de bioscopen opnieuw open zijn.

Het is mooi dat Alex niet rancuneus is en het plezier van zijn vrouw vooropzet. Het opent zelfs perspectieven mocht Idris naar Vlaanderen komen.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More