Vrouw maakt komaf met groeiend schaamhaar op haar gezicht (video)

Haar op ongewenste plaatsen is nooit plezant.

Lange neus- en oorharen die uitsteken als antennes vallen meteen op. Maar hoe verklaar je aan je naaste omgeving dat er opeens verdomde schaamharen op je wang groeien? Dat is een fysiek probleem waarmee de Amerikaanse Crystal Coombs al jaren mee had te kampen.

In haar jeugdjaren werd ze namelijk in het gezicht gebeten door een hond. Ze werd meteen onder handen genomen in de spoedafdeling, waar een plastisch chirurg een stukje huid uit haar lies nam en transplanteerde op haar wang. Naarmate de tijd vorderde, merkte ze dat er opeens schaamhaar groeide op het stukje huid. Ze scheerde het gewoon weg en lachte de nare opmerkingen weg.

Maar nu ze moeder is, wou ze voorkomen dat haar dochter gepest werd vanwege de vreemde aandoening van de mama. Ze ging daarom te rade bij ‘Botched’, een Amerikaans tv-programma waarin plastisch chirurgen Terry Dubrow en Paul Nassif mislukte operaties proberen te herstellen. Ze haalden het getransplanteerde stukje huid weg en gebruikten andere stukjes huid van haar gezicht om de plek op te vullen. 

Eentje zonder schaamhaar deze keer. Een opmerkelijk verhaal dat deze keer helemaal niet met de haren is getrokken.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More