Vrijgezelle Marieke Vannieuwenhuyse: “Ik hou niet van woorden, maar van actie”

EXCLUSIEF VOOR ABONNEES

Vorige maand werd Marieke Vannieuwenhuyse broekloos in een Duits veld gespot, nu stond de Miss België 2020-kandidate voor de lens van onze huisfotograaf Filip Moerman.

Dag Marieke, vertel eens wie je bent?
MARIEKE: “Ik ben dus Marieke Vannieuwenhuyse, een 28 years old girl – wel bijna 29, op 1 juli. Ik ben woonachtig in Roeselare City. Ik ben blond, sociaal en een happy girl. Enjoy Every Moment in My Life. Soms ben ik ook wat prettig gestoord, maar dat hoort er bij. Ik ben bovendien een harde werker en een ambitieus persoon. Ik weet wat ik wil in mijn leven en probeer die dromen stap voor stap te realiseren.”

Wat was het mooiste aan je Miss België-avontuur?
MARIEKE: “Ik heb de titel van Miss Charity behaald, en een mooie plaats in de finale. De steun die ik doorheen de wedstrijd kreeg, en weten dat er zoveel personen achter je staan. De contacten die ik er aan overgehouden heb zijn altijd mooi meegenomen.

Is er ook een minder mooie kant aan?
MARIEKE: “Niet echt. Van begin tot het einde vind ik het een mooie ervaring. Een moeilijk punt doorheen de verkiezing was het combineren van de activiteiten met een fulltime job, die ik nog steeds beoefen. Als ik voor iets ga, wil ik dat voor de volle honderd procent doen, en dat was niet altijd mogelijk qua tijd en planning.”

Wat vind je het mooiste aan jezelf?
MARIEKE:
“Mijn benen. Ik heb lange benen. Iets getrainder kan wel altijd, maar daar ben ik volop aan bezig.”

Wat staat er nog allemaal op je bucketlist?
MARIEKE: “Reizen! Ik wil de wereld rondreizen en ontdekken. Het liefst met mijn toekomstige partner, maar die is voorlopig nog een vraagteken. Ik wil heel graag een rondreis doen in Amerika. Mijn broer is er geboren, mijn ouders hebben daar gewoond. Ik kwam jammer genoeg later. Maar door het horen van hun ervaringen, is dit het eerste op mijn bucketlist. Pig Island bezoeken staat ook op mijn lijst. Zwemmen met varkens in de Bahama’s: hoe raar het ook klinkt, ik ga deze droom verwezenlijken. Het zien van de natuur en de dieren in die omgeving, doen me ernaar verlangen.”

Stel dat je een ‘superkracht’ kon kiezen voor een dag: kunnen vliegen of onzichtbaar zijn?
MARIEKE: “Kunnen vliegen uiteraard! Ik zou al weg zijn. Ik wil niet liever dan nieuwe mensen en plaatsen ontdekken. Ik ben een keiharde werker, maar van zodra ik een vrij moment heb, ben ik ergens anders te vinden, en dan het liefst in het buitenland. Mijn valiesje staat op elk moment van de dag klaar.”

Je ‘toekomstige’ is nog een vraagteken: op wat voor mannen val je?
MARIEKE: “Vooral op hardwerkende mannen. Een persoon die weet wat hij wil in zijn leven. Ik hou van maturiteit. Vooral eerlijkheid is belangrijk. Kort samengevat: ik hou niet van woorden, maar van actie.”

Wat is het gekste wat je al overkwam tijdens een shoot?
MARIEKE: “Tijdens een shoot ben ik super gefocust. De meest spectaculaire dingen gebeuren meestal na een shoot. Zo zoeken Filip en ik altijd een restaurantje of andere plek waar we de foto’s gaan bespreken en selecteren. Uiteraard hoort daar een hapje en een drankje bij, verlaten we de zaak als laatste en zetten we weleens graag de boel op stelten. Ik heb ooit een shoot gedaan waar een foto van bovenaf met een drone genomen werd. Het moment dat het beeld ging genomen worden, ging een volledige golf over me, toch wel een grappig beeld. Met één voordeel: een doorzichtig shirtje, maakten de beelden nadien nog wat pittiger.”

De gekste plek waar je ‘het’ al deed?
MARIEKE:Beach en buitenland. Warme zomeravonden maken dergelijke situaties aangenamer.”

2

Image 1 of 10

Speciaal voor onze abonnees hebben we ook nog een extra, pikante fotoreeks:

Verder lezen?

Word ook abonnee en lees
alle artikels en digitale magazines

Onbeperkt toegang tot alle artikels
en digitaal archief op PNWS.be.
Stop wanneer je wil.

Eerste 3 maanden €2.99 per maand
Nadien slechts €4.99 per maand

Ben je al abonnee?
Log hier in
en krijg toegang tot alle artikels en digitale magazines.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More