Vriendin Elon Musk wil sterven op Mars

Rijkste man ter wereld droomt van de kolonisatie van de rode planeet.

De man met (wellicht) de rijkste verbeelding van de planeet, is sinds kort ook (financieel) de rijkste man van deze bol. Zijn naam: Elon Musk, bekend van Tesla en zijn megalomane ruimteprojecten, SpaceX. Musk is een zonderling met een gezonde hoek af.

Elon Reeve Musk is geboren in Zuid-Afrika op 28 juni 1971 en is officieel een Zuid-Afrikaanse-Canadese-Amerikaan. Musks vermogen steeg vorig jaar in razend tempo. Dat heeft de wonderboy voornamelijk te danken aan de gestegen aandelenkoers van Tesla. Op dit moment bedraagt het vermogen van Musk zo’n 188,5 miljard dollar, waarmee hij 1,5 miljard dollar rijker is dan Bezos, aldus Bloomberg.

Musk droomt van een reis naar Mars en deelt die droom met zijn vriendin – zangeres – Grimes, die net als hij een gezonde hoek mist. Ze zetten met z’n tweetjes een jongentje op de wereld en noemden die X AE A-XII Musk. Moet kunnen.

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door ☘︎??????࿎ (@grimes)

Grimes laat nu op haar Instagram weten dat ze “klaar is om te sterven met het rode zand van Mars onder haar voeten”. Ze is nu 33 jaar en droomt ervan om op haar vijftigste te verhuizen naar Mars.

Dan zal er nog wel stevig moeten gesleuteld worden aan de raketten van manlief, want gisteren verdween een prototype van Starship, zes minuten na de lancering, van de radar. Wellicht is het tuig ontploft.

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door ☘︎??????࿎ (@grimes)

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More