Voormalige adult-ster: “Laat me verdorie met rust voor 9 uur ‘s morgens!” (foto’s)

3.072

Ze voegt er nog aan toe dat het anders geen leuke ontmoeting zal worden.

Mia Khalifa was een succesvolle adult-ster. Was, want ze waagde het een keertje haar kunsten te tonen terwijl ze een hoofddoek droeg, waarna enkele aanhangers van de ‘godsdienst van de vrede’ haar bedreigden en beloofden haar mooie hoofdje van haar bevallige romp te zullen scheiden voor deze wansmakelijke daad.

De inmiddels 26-jarige brunette besloot daarna de business te verlaten, waarna ze het een tijdlang moeilijk had een ‘gewone’ job te vinden.

Desondanks is ze op gespecialiseerde sites nog steeds één van de meest bekeken sterren, en dat is ook aan haar aantal volgers op Instagram te zien. Zopas bereikte ze de kaap van 17 miljoen volgers, en daar was ze dankbaar voor. Al liet ze dat wel weten met een bizarre mededeling: “17 miljoen zotte gevallen, keihard bedankt! Ik hou van jullie allemaal, maar laat me verdorie met rust als je me in een luchthaven ziet voor 9 uur ‘s morgens, of het zal gegarandeerd een onaangename ontmoeting worden!”.

Mia Khalifa mag dan wel gestopt zijn in de adult-entertainment, ze toont de wereld nog steeds graag haar weelderige vormen. Kijk maar.

1

Picture 1 of 7

REACTIES

Lees ook Meer van deze auteur