Voor zoveel geld vreet sterkste man ter wereld maandelijks

Hafþór Júlíus Björnsson speelt ‘The Mountain’ in Game of Thrones en hij is ook officieel de sterkste man ter wereld, maar hij traint én vreet er wel wat voor af.

In een interview met CNBC verklapte de man uit IJsland hoe hij aan zulke dikke spieren komt. Veel trainen natuurlijk, maar ook veel eten.

Hafþór Júlíus Björnsson eet maar liefst zeven keer per dag. Zeven stevige maaltijden bovendien. Zijn ontbijt bestaat uit zes eieren met evenveel plakken spek, met rijst. Gedurende de rest van de dag eet hij ook nog kilo’s groenten, zoete aardappelen, havermout, zalm en enkele (hele) kippen. Zijn favoriete moment van de dag is, wanneer hij zijn tanden in een ribeye-steak zet.

Wij vragen ons na die opsomming af hoeveel mest die mens wel niet moet produceren op een dag, maar bij CNBC waren ze eerder nieuwsgierig naar hoeveel geld Hafþór Júlíus Björnsson spendeert aan eten. Ze gingen naar de supermarkt, laadden het weekmenu van de acteur in enkele karren en tikten 426 dollar – omgerekend 375 euro – af aan de kassa.

Jawel: dat is gemiddeld 1.575 euro per maand, en 19.500 euro per jaar.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More