Voor ‘slechts’ 24 miljoen euro heb je dit luxe penthouse in de wolken (foto’s)

Lotto-winnaars op zoek naar een woonst met een adembenemend uitzicht hebben pech, want het volgend stekje is enkel bestemd voor de Euromillions-winnaars.

Want met een paar miljoen euro kom je niet toe om je naam te zetten op de deurbel van deze Super Penthouse. Deze comfortabele woonst is gesitueerd op de drieënvijftigste en vierenvijftigste etage van het Pacifica appartementencomplex in Auckland, Nieuw-Zeeland. Eens de eigendomsakte van jou is, ben je letterlijk en figuurlijk in de wolken, want het is namelijk een van de hoogste penthouses van de wereld.

Voor de hoogte alleen moet je het niet kopen. De 1.300 vierkante meter aan ruimte is natuurlijk de belangrijkste factor voor de aankoop. Wat kan je er zoal terugvinden? Vier slaapkamers, een gastenverblijf, receptie, lounge, fitnessruimte, spa, sauna, stoomruimte en mediaruimte. Uiteraard allemaal vervaardigd met de duurste en meest kwaliteitsvolle bouwmaterialen. In het gebouw zelf heb je ook toegang tot het zwembad, restaurant en bar. Enig minpuntje: geen balkon. Geen onoverkomelijk probleem, aangezien de enorme grote ramen voldoende uitzicht bieden.

In de verkoopomschrijving wordt de penthouse aangemerkt als een woning die vijfmaal zo groot is als het gemiddelde huis in Nieuw-Zeeland.

Toch even bij de krantenwinkel stoppen voor een kleine Euromillions quick pick?

1

Image 1 of 4

Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More