Voor de liefhebbers: whisky van pindakaas

Experimenteren met whisky is een hype. Na de smeerbare whisky dachten we dat het niet meer gekker kon. We waren mis.

Terwijl de meeste Belgen meer van confituur, boter of hagelslag op hun ochtendlijke boterham kiezen, prefereren de meeste Nederlanders pindakaas. Mocht je ook verzot zijn op het lichtbruine goedje, dan hebben we heuglijk nieuws voor jou.

Tenminste als je ook niet vies bent van stevige slok whiskySkrewball van de gelijknamige start-up uit Ocean Beach, Californië heeft onlangs de Skrewball Peanut Butter  Whisky gelanceerd. Whisky met pindakaas. Het bedrijf heeft zijn naam niet gestolen, zou je denken.  Volgens hen staat de term Skrewball  voor een persoon die afdwaalt van de cliché dingen in het leven. Iemand die niet bang is om zich los te maken van de massa en zijn eigen dingen te proberen.

Mocht je erin slagen deze flessen van 18 euro per stuk te laten overvliegen vanuit de States, dan kan je een deel excentrieke cocktails uitproberen. Want op de website van Skrewball staan enkele recepten waarvan de wenkbrauwen van je gasten zullen fronsen. Hopelijk op een goede manier.

Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More