Voor de kleuter met vliegdromen: een heus helikopterbed (foto’s)

Racebedden voor je oogappeltje zijn zo cliché geworden. Waarom de slaapplek van je kroost niet eens naar een hoger niveau tillen?

Dat kan dankzij de Dragons of Walton Street. Deze Britse firma is gespecialiseerd in het inrichten van kinderkamers op een zeer unieke wijze. Hun Helicopter Bed valt enorm op, niet omdat… er een helikopter staat in de slaapkamer van je kind, maar omdat het ding volledig handgemaakt is en uitblinkt in de details.

Zo kan het dashboard gepersonaliseerd worden naar de behoeften van je kleine spruit. Standaard zitten er een joystick, klok en radio met speakers geïntegreerd. Het ding heeft zelfs USB-poorten waar je een tablet kan inpluggen en de intro van Airwolf kan afspelen.

De helikopter is ook voorzien van de nodige sfeerverlichting voor tijdens de donkere uurtjes en beschikt over allerlei knoppen en schakelaars met bijhorende geluidseffecten. Naast de rotor is er een bureautje voorzien waar zoon of dochter op het gemakje een vluchtschema kan uitwerken.

De prijs is op aanvraag en je moet twintig weken wachten eer de bestelling klaar is.

1

Image 1 of 3

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More