Voor de echte durvers: wodka geïnfuseerd met schorpioen of spin

Is een insectenpizza met schorpioen wat te gewoontjes voor jou en willen je smaakpapillen eens iets gewaagder uitproberen? Dan hebben wij wel een suggestie.

Oosterse landen hebben veel ongewone gastronomische kenmerken. Sommige lokale tradities verrassen de onervaren toerist, anderen doen ze dan weer alle kleuren van de regenboog in hun ondergoed schrikken. Zoals een drankje als wodka met een giftige schorpioen of harige gigantische spin erin. In Azië , en met name Thailand, is het eten van insecten de gewoonste zaak van de wereld. Alles wat loopt en kruipt wordt daar gegeten en gedronken. Ook in drank verwerken ze allerlei soorten insecten. 

De schorpioenen en spinnen worden gekweekt op speciale boerderijen en het gif van de beestjes is verwijderd voor consumptie. Dus in feite zijn ze ook eetbaar. Daarom dat je ze ook in een sterke drank kan terugvinden, want je moet wel strontzat zijn om dit aan te durven.

Voor een fles Scorpion Vodka of Spider Vodka van 70 ml betaal je amper 7 euro online, maar dat is uiteraard zonder de hoge verzendkosten gerekend. 

Maar onthoud, drank maakt meer kapot dan je lief is… en bezorgt je nu ook de nodige nachtmerries.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More