Volgens de wetenschap houden vegetariërs het langer vol in bed

Datingwebsites merkten al op dat mannen een grotere voorkeur hebben voor een vegetarisch vrouw dan eentje die vlees eet. Maar vrouwen zagen het niet zo zitten om met een vegetarische man te daten. Nochtans komt de wetenschap nu met een sterk argument die in het voordeel van de niet vleesetende man spelen. Ze houden het langer vol in bed.

Om te ontdekken wie het langst kon doorgaan bij een stevige inspanning, nodigden  enkele onderzoekers een groep mannen uit. Ze moesten zo lang mogelijk fietsen tot ze volledig uitgeput waren.

De ware carnivoren gaven het het gemiddeld na 57 minuten op. De heren die een gezonde verhouding tussen vlees en groenten in het oog hielden, gaven het op na 114 minuten. Maar de vegetariërs heren zaten nog steeds op hun fiets en hielen het gemiddeld 167 minuten vol.

De onderzoekers hebben een keurige uitleg voor dit verrassend resultaat. Volgens hen worden groenten sneller omgezet in energie. En dit helpt niet alleen op een fiets maar ook tussen de lakens.

Straks dan toch maar de lekkere portie stoofvlees met frietjes vervangen door een fris slaatjes met frietjes?  Of is 167 min volhouden in bed net iets te lang voor jullie twee?

Hier kon je al lezen hoe snel mannen en vrouwen hun hoogtepunt bereiken.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More