Voetballers die knuffelen op het veld: tot 10.000 euro boete (video)

“Voetballers hebben een voorbeeldfunctie.”

De raad van Bestuur van de Pro League wil komaf maken met het uitbundig geknuffel van voetballers. Wie zijn ploeggenoot nog wil binnendoen na een goal, of na de match, zal mogen dokken. Spelers en staffleden die inbreuken begaan zullen een ‘vergoeding’ van 750 euro moeten ophoesten en de Pro League zal bij de clubs zeer sterk aandringen om hen verplicht in te schakelen in de sociale activiteiten (Football & Community) van de club.

“Voetballers hebben een voorbeeldfunctie”, luidt het. Nuja, of ze dat echt zijn (voorbeelden) is betwistbaar. Voetballers zijn niet meteen een meerwaarde voor een maatschappij. Tenzij je teveel geld verdienen met een spel, rijden in veel te dure auto’s en met blonde trofeewijven het bed induiken als ‘stichtend’ en ‘verlichtend’ ervaart. Maar we begrijpen de redenering. Iedereen gelijk voor de wet, getest of niet. De vergoedingen zullen door de Pro League integraal worden doorgestort aan Tele-Onthaal.

We zijn benieuwd of ze zich bij de volgende goal kunnen inhouden.

We vonden een compilatie van liefde op het veld die we je niet wilden onthouden.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More