Vlaming die advocate liet masturberen, opnieuw voor rechter

EXCLUSIEF VOOR ABONNEES

Piet Van Haut was alweer een beetje stout.

Piet Van Haut kan het vandaag gaan uitleggen op de rechtbank in Brugge. De aanklacht: misbruik van vertrouwen.

Ene Christine uit Knokke werd bijna vier jaar geleden gedagvaard: haar creditkaart stond voor maar liefst 56.000 euro in het rood. De kaart bleek vooral gebruikt in dure hotels, chique restaurants en kledingwinkels van dure labels. De kaart bleek op naam van Piet Van Haut te staan.

Volgens Christine, die zei de kaart nooit gebruikt te hebben, werd de aanvraag voor die kaart vervalst, met haar handtekening en al.

Van Haut mocht op verhoor komen. Hij zei dat hij inderdaad het geld gespendeerd had, maar dat het mét medeweten van Christine was. Hij had immers een stiekeme relatie met de getrouwde vrouw. Christine gaf toe Van Haut inderdaad te kennen, maar ze ontkende de relatie.

Van Haut riskeert nu vijf jaar cel, al zal zijn advocaat Jef Vermassen voor de vrijspraak gaan. “Ze liegt een heel verhaal bijeen omdat ze de waarheid niet wil opbiechten aan haar man”, zo klinkt het in HLN.

Piet Van Haut noemt zichzelf ‘de man die alles kan’. En daar is eigenlijk geen woord van gelogen. Lees maar even mee: een portret van de toch wel excentrieke meesteroplichter.

Verder lezen?

Word ook abonnee en lees
alle artikels en digitale magazines

Onbeperkt toegang tot alle artikels
en digitaal archief op PNWS.be.
Stop wanneer je wil.

Eerste 3 maanden €2.99 per maand
Nadien slechts €4.99 per maand

Ben je al abonnee?
Log hier in
en krijg toegang tot alle artikels en digitale magazines.

 
 
Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More