Vlaanderen haalt het wereldnieuws met… een struisvogel

Knuffelen met een grote vogel, raakt vele harten.

Zo nu en dan haalt Vlaanderen het wereldnieuws. We werden wereldberoemd met zangeres Sanne die Sneeuwwitje speelde, maar om relationele redenen de prins weigerde te kussen. Onlangs nog werd ook Bart De Wever internationaal famous door een interview in zijn onderbroek te geven.

De volgende internationale hit is echter voor een vogel. “Flodder” heet het dier en hij doet zijn naam eer aan. Wendy Adriaens van dierenverblijf Koch’s Corner in Wuustwezel omhelst in een videootje haar struisvogel Flodder en postte het op de sociale media. Een week later is het vertederend niemendalletje bijna 12 miljoen keer bekeken. Zelfs Amerikaanse en Russische nieuwswebsites pikten de beelden van deze “romantische date” op. 

Daar kunnen ze bij Open Vld nog wat van leren. En dan bedoelen we niet de struisvogelpolitiek. Het hoeft allemaal niet zoveel geld te kosten om witte konijnen te promoten.

@wendy_adriaensI so love my life 😍 ##ostrich ##cool ##routine ##coolbird♬ Braveheart Theme – The Gardyne Chamber Ensemble

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door Wendy Adriaens (@wendy_adriaens)

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More