Vlaamse subsidie voor slimmer verzenden van pakjes in Gent

De Vlaamse Regering heeft vrijdag haar instemming verleend met het advies van de jury voor de projectsubsidiëring aan thematische stadsvernieuwingsprojecten in het kader van de oproep 2020 ‘Digitale en sociaal-gedreven innovatie ter versterking van de stedelijke economie’, met de motivering van de jury voor de selectie van de vier projecten en met de aanbevelingen van de jury.

Het gaat meer bepaald om Brugge, Space Tinder (380.000 euro); Gent, Pakjeslogistiek: slimmer verzenden, leveren en ophalen in Gent (218.000 euro); Leuven, Ruimte voor lokale bedrijvigheid via datamodellering (102.000 euro); en Mechelen, Digitale Transformatie Mechels Natuurlijk (500.000 euro).

De Vlaamse Regering stemde ook in met het advies van de jury om een aanvullende subsidie van 243.000 euro toe te kennen aan het project van de stad Leuven, aangezien het budget voor de thematische stadsvernieuwingsprojecten ontoereikend is om de 4 gunstig geadviseerde projecten integraal te subsidiëren.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More