Vlaamse subsidie van 3 miljoen euro voor ‘non-discriminatie en inclusie’

De Vlaamse Regering heeft vorige vrijdag de 36 addenda ‘non-discriminatie en inclusie’ bij de sectorconvenants 2021-2022 goedgekeurd voor de periode van 1 januari 2021 tot en met 31 december 2022 voor diverse sectoren.

Het gaat onder meer over de sector van het APCB; de audiovisuele sector van de filmproductie; de autosector en aanverwante sectoren; de begrafenissector; de sector betonindustrie; de sector binnenscheepvaart; de sector bouw; de sector handel in brandstoffen; de sector van de detailhandel; de sector diamant; de sector voor de erkende ondernemingen die buurtwerken of -diensten leveren; de sector van de elektriciens: installatie en distributie. De volledige lijst is langer.

De addenda ‘non-discriminatie en inclusie’ geven invulling aan het decretaal thema ‘evenredige arbeidsdeelname en diversiteit’ uit de sectorconvenants. Elke sector krijgt 85.000 euro subsidie voor het uitvoeren van deze addenda van de Vlaamse regering. In totaal gaat het dus om een subsidie van ruim 3 miljoen euro.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More