Vlaamse Roos: “Tussen afspraakjes door masturbeer ik”

De 29-jarige deerne heeft immers altijd een slipje vol goesting…

Vandaag zetten we jaargang 2013 van P-magazine online. Melissa Janssens was in dat jaar niet alleen de vriendin van Herman Brusselmans, ze deed ook interviews voor P-magazine. Zo sprak ze voor nummer 52 van die jaargang met maar liefst vier nymfomanes.

Een van hen is Roos. Zij vertelt dat ze meestal een vriendje of vijf tegelijk heeft. “Ik wil tijd voor hen kunnen maken zoals een geliefde dat doet, maar dan zonder de vlinders in de buik”, klinkt het. “Ik ben blij als een vriendje succes heeft bij een ander grietje. Het enige wat ik vraag, is dat ze open kaart spelen. Ik heb mijn successen, zij die van hen.”

“Seks maakt vijfenzeventig procent uit van mijn dag. Dat is veel, maar na een goede vrijpartij loop ik overgelukkig rond. Seks geeft me een gelukzalig gevoel. Ik kan niet zonder. Tussen de afspraakjes door masturbeer ik geregeld. Dan fantaseer ik over voorbije sekscapades. En als ik even geen verbeelding heb, zet ik porno op. Elke dag een orgasme, dat werkt voor mij.”

Het volledige interview met Roos, en met de drie andere nymfomanes, lees je in nummer 52 van jaargang 2013.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More