Vlaamse ‘parkingdame’ bekent: “In het openbaar kom ik snel tot een hoogtepunt”

Onlangs kwamen we er achter dat er een Spaanse website bestaat waarop plekken beschreven staan waar je het best van jetje kunt geven in het openbaar. Da’s leuk natuurlijk voor wie in het openbaar van bil wil, maar wij vroegen ons af: wie zijn die mensen? We besloten hen te zoeken én het hen zelf te vragen.

“Ik las over een ‘gespecialiseerde parking’ in de buurt en ik was zo nieuwsgierig dat ik er diezelfde avond nog naartoe reed. Toen ik er aankwam en in de auto bleef zitten, zag ik dat er enkele oudere mannen de bosjes naast de parking in gingen. Ik vond het spannend om te blijven kijken. Toen ik plots een knappe jongeman van rond de dertig zag, volgde ik hem. Zonder een woord te zeggen heb ik zijn broek naar beneden getrokken en hem oraal bevredigd.”

Verstopt, als het schuim der aarde

Dat was het eerste parkingavontuur van G., toen een jongeman van 27. G. had een vrouw en een kindje, maar droomde er al een tijdje van om van de herenliefde te proeven. ‘In zijn tijd’ kon dat enkel op soortgelijke sparkings, zo vertrouwt hij ons toe.

“Tegenwoordig wordt het meer geaccepteerd dat je bi of homo bent, maar twintig jaar geleden was dat helemaal anders. Er kwamen op de sparkings die ik frequenteerde vooral mannen die in hetzelfde schuitje zaten als ik. Getrouwde mannen, waarvan de vrouw niet vermoedde dat haar vent zich stiekem liet bedienen door andere kerels. Mannen die hun geaardheid voor hun omgeving moesten verbergen en uiterlijk een ‘gewoon’ leven leiden, maar in de late uurtjes mannelijk gezelschap zochten.”

Je zou kunnen stellen dat dergelijke parkings al zolang bestaan als er homo’s zijn. Maar daar waar er vroeger enkel gays of bischierige mannen op de donkerste parkings te vinden waren, is het tegenwoordig wel anders…

…Ook vrouwen lusten er namelijk pap van!

Dames hebben weleens stoute fantasieën en dé meest voorkomende fantasie bij het vrouwelijk geslacht, dat is ‘het doen in het openbaar’. Een grootschalig onderzoek enkele jaren geleden wees uit dat iets meer dan de helft van de vrouwen hierover fantaseert, maar er zijn ook heel wat exemplaren die het gewoon doen. Figuurzagen is voor de meeste vrouwen heel wat spannender als ze weten dat ze betrapt kunnen worden.

E., overdag gewoon een bediende bij een apotheek, transformeert ’s avonds af en toe in een parkingpoes. “Toen ik vroeger met mijn toenmalig vriendje bezig was, beeldde ik mij tijdens het vrijen meestal in dat we het in het openbaar deden, klaar om betrapt te worden”, zo vertelt ze. “Als ik dat deed, kwam ik steevast tot een hoogtepunt. Anders meestal niet.”

De relatie geraakte echter gedaan en E., die trok haar allerstoutste schoenen aan. “Ik plaatste een zoekertje op een gespecialiseerde website. Dat ik graag mannen leerde kennen die met me, in het openbaar, de liefde wilden bedrijven.”

Die dates liepen echter niet altijd van een leien dakje: “Mijn eerste afspraakje was met een jongen die reageerde op mijn zoekertje en waarmee ik eerst een week had gemaild: ik wilde namelijk een beetje weten met wie ik een afspraak had. We hadden foto’s uitgewisseld en hij zag er goed uit. Op een avond spraken we af op de parking van het sportcentrum in Herentals, maar groot was de teleurstelling toen hij kwam opdagen. De foto’s die hij me had gestuurd, bleken helemaal niet van hem. Ik verwachtte een slanke jongeman, maar het bleek een uitgezette vijftiger te zijn. Ik ben er snel weer vandoor gegaan. Voorts heb ik ook al heel wat wortel staan schieten op die parking. De meeste mannen kwamen uiteindelijk gewoon niet opdagen.”

Uiteindelijk heeft E. zo met een viertal mannen eenmalige, pikante ontmoetingen gehad, tot ze op die manier H. tegenkwam. “Dat was liefde op het eerste gezicht, zowel voor mij als voor hem. Intussen vormen we al vier jaar lang een koppel. Alleen lastig als mensen je vragen hoe je elkaar hebt leren kennen!” zo lacht ze.

Ook na vier jaar houden ze de spanning er nog in. “Natuurlijk bedrijven we ook wel thuis de liefde, maar eveneens nog vaak op parkings of ergens op een verlaten bosweg. Niet dat we er speciaal daarvoor op uit trekken, maar als we onderweg zijn en we voelen het beiden kriebelen…”

Kijken en bekeken worden

Ook C. en M. vormen een (getrouwd) stel dat het niet enkel binnen de vier muren van hun knusse huis doet, maar weleens in de auto stapt om naar de betere parkings van dit land te trekken. We spraken met hen af nabij Turnhout. Niet op een parking, maar wel in een rustige taverne. C. en M. zijn beiden deftige, piekfijn uitgedoste veertigers waarvan je niet zou vermoeden dat ze een ‘stout kantje’ hebben.

“Het begon allemaal een jaar of tien geleden”, zo vertelt M., de mannelijke helft van het stel, terwijl hij van zijn Trappist nipt. “We waren naar de laatavondfilm geweest en in de zaal hadden we een beetje zitten friemelen, je kent dat wel. Daardoor waren we allebei behoorlijk opgewonden toen we wat later onderweg terug naar huis waren. Plots kreeg ik het idee om de parking van de snelweg op te draaien. Het was al na middernacht en we zouden daar wel een rustig plekje vinden om ons ding te doen.”

Beiden doken ze op de achterbank. “Toen we eventjes bezig waren, zag ik plots dat er een man naast onze auto stond en naar binnen keek”, gaat C. verder. Zij is vanavond BOB en houdt het bij een latte macchiato. “Hij was duidelijk met zichzelf aan het spelen en dat idee wond me zo op, dat ik op slag een climax bereikte.”

Hij was duidelijk met zichzelf aan het spelen en dat idee wond me enorm op

Sindsdien zoekt het stel af en toe een parking op. Soms als ze onderweg zijn spontaan, soms gaan ze speciaal daarvoor de deur uit. “We hebben al verschillende parkings uitgeprobeerd”, aldus C. “Maar het aanbod is de laatste jaren wel geslonken. Parkings worden afgesloten of heraangelegd, speciaal om intieme ontmoetingen tegen te gaan. Ook controleert de politie geregeld parkings die erom bekends staan ’s avonds en ’s nachts een zekere activiteit te hebben.”

Waarom ze het toch nog doen? “We vinden het nog steeds spannend om bekeken te worden terwijl we de liefde bedrijven, of zelf naar andere koppeltjes te kijken. En geloof ons: we zijn niet de enigen. Vooral in de zomer zijn er parkings waar het vanaf zonsondergang heet aan toe gaat. Dan zijn er koppels, maar ook mannen alleen die hier of daar hopen mee te mogen spelen. Als zo’n man er dan echt leuk en verzorgd uitziet, dan gebeurt het bij ons ook wel ‘ns dat we er een triootje van maken. Wel op voorwaarde dat die derde partij dat ‘bescherming’ bij zich heeft, want risico’s nemen doen we niet.”

Waar is het te doen?

Op het internet zijn lijsten terug te vinden van parkings in België. Die lijsten zijn zo uitgebreid dat je jezelf afvraagt of er überhaupt ook nog parkings in ons land zijn waar er niét gevogeld wordt. Die lijsten zijn echter niet meer up to date, volgens onze goede bron. Wij beperkten ons tot die plekken waar volgens hem zeker nog wat te beleven valt na zonsondergang. 

Hetero’s

Antwerpen, Linkeroever, bos langs de N49a richting expresweg. Vroeger was dit vooral een ontmoetingsplaats voor homo’s, maar tegenwoordig komen hier vaak prostituees met klanten die een cardate wensen. Ook gefrequenteerd door koppeltjes.

Parking E34 Ranst. Voor de heraanleg was dit dé place to be voor zowel koppels, alleenstaanden als homo’s. Sinds de parking grondig onder handen genomen werd, vooral om die ‘overlast’ aan banden te leggen, lopen hier ’s avonds en ’s nachts beroepsdames rond op zoek naar truckers die een verzetje kunnen gebruiken. Sommige van die dames laten zich ook wel eens verleiden voor een wip in de auto.

Aan de achterzijde van Fort VI in Wilrijk: parking 2 van het UZA. In de late uurtjes vind je hier vooral alleenstaande mannen, maar ook koppels en soms vrouwen die alleen zijn.

Roeselare, Meensesteenweg: parking van Euroshop. Enkel ’s avonds uiteraard. Op deze onverlichte parking komen zowel koppels als mannen alleen om een avontuurtje te beleven. Vaak wordt er daar wel geklaagd over een ‘mannenoverschot’.

Herentals, parking sportcentrum BLOSO. Na 21 uur. Meestal komen hier koppels, maar soms ook wel mannen alleen. Stoute niet-beroepsvrouwen komen hier wel eens een extra zakcentje verdienen.

E42 van Namen naar Charleroi, net tegenover afrit Fleurus. Meisjes van plezier zijn hier vanaf de late namiddag aanwezig voor de truckers. Vrachtwagenchauffeurs die open staan voor een verzetje, laten hun parkeerlichten branden.

Kloosterbos Wachtebeke. Hier durft het vooral in het weekend wel eens druk te zijn. Vooral koppels en mannen alleen op zoek naar gezelschap. Tegenwoordig ook wel meer en meer gefrequenteerd door de politie, die de schending van de zeden daar aan banden wil leggen.

Olieweg te Antwerpen. Een rustige weg door een stukje bebost gebied. Vooral in de zomer komen hier geregeld koppels, alleenstaande vrouwen en dito mannen op zoek naar erotisch avontuur.

E19 richting Breda, net na afrit Brecht. Mannen wachten hier in de late uurtjes op gewillige dames. Vaak bieden die dames zich enkel tegen betaling aan.

Gay

E313, parking Geel-Oost

E34 parking Turnhout-Oost. Vooral gefrequenteerd door truckers en motards die zin hebben in kortstondige herenliefde.

E40 Brussel – Luik, parking Sterrebeek

E313: parking nabij afrit Diepenbeek

E42 van Luik naar Namen, parking d’Heppignies

E40 zowel richting Oostende als richting Brussel: afrit Gent West op de parking van het tankstation.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More