Vlaamse overheid onteigent in Damme met kleurpotloden

Krachtens het besluit van 9 april 2021 van de Vlaamse minister van Mobiliteit en Openbare Werken Peeters zijn de bepalingen van het Vlaams Onteigeningsdecreet van 24 februari 2017 van toepassing voor de onteigeningen door het Agentschap Wegen en Verkeer van het Vlaamse Gewest op het grondgebied van de stad Damme voor de realisatie van een parallelweg langs de A11 te Damme, onteigeningsplan 1M3D8J G 120820 02.

Het definitief onteigeningsbesluit werd vandaag in het Staatsblad gepubliceerd. Wie de documenten leest, ziet dat de Vlaamse overheid de kleurpotloden heeft gebruikt.

Tegen het genoemde definitieve onteigeningsbesluit van 9 april 2021 kan bij de Raad voor Vergunningsbetwistingen beroep worden aangetekend. Een verzoekschrift moet binnen 45 dagen via een aangetekende brief aan de Raad van Vergunningsbetwistingen worden toegestuurd. Niet iedereen in Damme en omstreken is blij met het project.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More