Vlaamse jongedame met ‘muildrang’: “Welgemeende sorry”

U muilt toch ook?

De temperaturen stijgen, de coronacijfers dalen en weldra zal het hard zoeken worden naar een Vlaming die nog niet gevaccineerd is. De WHO voorspelde al dat 2021 een jaar zou worden waarin geslachtsziektes kwistig uitgedeeld zullen worden.

Seksuoloog Filip Geelen wil het zover niet drijven, maar hij ziet wel dat er liefde in de lucht hangt, zo verklapte hij enkele dagen geleden in ‘De Morgen’: “De combinatie van zonlicht en vitamine D maakt ons vrolijker, we kleden ons schaarser, de meesten hebben even vakantie en we zien het leven door een geilere bril. Voeg daar nog aan toe dat de opgelegde voorzichtigheid op vele vlakken opgeheven zal worden, en je hebt een bruisende cocktail in handen.”

Om aan te tonen dat hij nog gelijk heeft ook, werden er enkele getuigenissen bij vermeld. Waaronder die van een 24-jarige Sille: “Ik denk dat ik gek wordt als ik het woord ‘huidhonger’ nog één keer hoor. Dat zal wel een ding zijn, maar ik voel dat niet zo. Ik knuffel met mijn vrienden. Mijn mama pakt mij ook vast sinds ze volledig gevaccineerd is. Huidhonger klinkt zo melig. Ik wil gewoon nog eens muilen met iemand.”

Een zekere, 25-jarige Lisa heeft het zelfs al gedààn, dat muilen. Haar date vroeg plots of hij haar mocht kussen: “Ik heb er lang over moeten nadenken. Maar echt… lang. Een behoorlijke buzzkill allicht, maar ik was in dubio. Ik vond hem niet per se aantrekkelijk en er moest ook geen tweede date komen, maar tegelijkertijd was het ook al zo lang geleden dat ik nog eens met iemand had gekust. Ik was bang dat ik het intussen verleerd was. Het was dit, of oefenen op een stuk fruit. Dus heb ik hem uiteindelijk toch nog binnengedaan.”

Op haar Twitter deelt ze nu het volgende mee: “Welgemeende sorry aan de arme stakker tijdens die date een maand geleden.”

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More