Vlaamse inked-girl: “Ik draag niet echt graag kleren”

Zeggen dat we een lichte voorkeur hebben voor de meer kleurrijke dames is een beetje zoals het instampen van een open deur. Onze bloeddruk stijgt spontaan enkele tellen wanneer we wat inkt op het vlees zien verschijnen. Het hoeft dan ook niet te verbazen dat we toch twee keer hebben gekeken toen de twintigjarige Sharina De Bels de redactie binnen stapte. Ze beheerst de combo vlees en inkt als geen ander en heeft het geheel zelfs wat overgoten met een licht pikante saus.

Haar foto’s hebben allemaal erg weinig om het lijf, een stoute keuze die we hier enkel maar kunnen toejuichen. “Ik draag niet echt graag kleren omdat die vormen van mijn lichaam niet accentueren. Lingerie of naakt draagt dan ook meer mijn voorkeur”. Wie zijn wij, eenvoudige zielen, om dergelijke wijsheid neer te sabelen.

Hoewel ze zich als een wervelwind doorheen de modellenwereld aan het profileren is, houdt Sharina wel van de eenvoudige dingen in het leven. “Thuis hou ik me vooral bezig met het huishouden en ik draag ook erg veel zorg voor dieren” laat ze op een stoute toon weten. De vraag die we ons dan natuurlijk allemaal stellen is hoe ze het huishouden aanpakt? Spreken we hier over Yvanka uit Oezbekistan die, voorzien van een snor waar ons vader jaloers op zijn geweest, uitgerust met rubberen flodder-laarzen even een dweiltje slaat? We durven te hopen dat Sharina haar “less is more” attitude ook daar doortrekt en ook in een niemendalletje het stof van de meubels wrijft. (opdat haar kledij net en zedig zou blijven uiteraard)

De Goth-godin uit Eeklo is dan misschien nog jong maar toekomstplannen heeft ze in overvloed. “Een eigen tattoozaak uit de grond stampen lijkt me wel leuk” klinkt het zelfzeker. “Iets wat perfect te combineren valt met een carrière als model in het alternatieve circuit!” De zwartharige vlam uit Oost-Vlaanderen nam de spreekwoordelijke koe al ettelijke keren bij de horens want ondertussen bulkt haar portfolio uit van het materiaal. Leuk detail voor de liefhebbers van het betere cijferwerk: wie het textiel van alle foto’s die Sharina ooit liet nemen samen telt, heeft net niet genoeg om een trui te breien.

We hebben ons laten wijsmaken dat het kijken naar knappe, vrouwelijke verschijningen erg effectief zou zijn in de strijd tegen het coronavirus. Echt wetenschappelijke bewijzen zijn hiervoor niet beschikbaar maar voor alle zekerheid gaan we toch nog eens kijken. Better safe than sorry!

1

Image 1 of 17

(Foto’s: Instagram)

(Tekst: La vie en C)

 
 
Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More