Vlaamse influencer: “Ik ga soms in op stoute voorstellen van mannen”

EXCLUSIEF VOOR ABONNEES

Influencers op Instagram zijn door de band genomen geen lelijke brommers. Hun berichtenbox stroomt vol met berichten van wellustige mannen. Er zijn er die daar mee naar de politie stappen, maar er zijn er ook die soms overstag gaan voor een stapeltje euro’s.

Pakweg twintig jaar geleden was alles anders. Jongedames stonden mooi te wezen in de boekjes. Soms zo mooi, dat de stoom ervan uit de oren kwam bij jongeheren. Om die stoom weer af te blazen, gingen ze in een hoekje – met het boekje – zitten om de banaan te pellen.

Tegenwoordig zetten jongedames hun mooiste beentje voor op social media als Instagram. Ook die plaatjes zorgen er soms voor dat de jeans van kijkende heren plots gaat spannen. Alleen: nu is er die ‘bericht sturen’-knop, en is een (foute) boodschap in de heat of the moment soms snel verstuurd.

Sommige heren willen tonen hoe opgewonden ze zijn, en sturen een foto van hun broekslang-die-een-boze-cobra-nadoet. Da’s niet zo slim, want voor je het weet kan je het gaan uitleggen bij de politie.

Andere heren vertellen dan weer vlakaf hoeveel centjes ze ervoor over hebben om eens een natte neus te halen. Ook dat is eigenlijk niet zo slim, want dat is strikt genomen ‘aanzetten tot prostitutie’, en da’s redelijk strafbaar.

Enfin, wij hadden een gesprek met een Vlaamse influencer – realityster die, euh, geregeld berichtjes krijgt, en één en ander uit de doeken doet.

Verder lezen?

Word ook abonnee en lees
alle artikels en digitale magazines

Onbeperkt toegang tot alle artikels
en digitaal archief op PNWS.be.
Stop wanneer je wil.

Eerste 3 maanden €2.99 per maand
Nadien slechts €4.99 per maand

Ben je al abonnee?
Log hier in
en krijg toegang tot alle artikels en digitale magazines.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More