Vlaamse acteur: “Ik heb een hekel aan BMW-rijders!”

En daarom verkoopt-ie zijn eigenste 5-serie.

We weten niet door welke hond Erik Goossens gebeten is, maar hij plaatste wel een bijzonder bericht op zijn Linkedin-profiel:

“Ik moet mijn BMW verkopen. Niet uit financiële nood of uit ontevredenheid over deze Duitse reus. Integendeel. Met pijn in hart zal ik afscheid nemen van mijn voertuig.

Hij, want ik ben ervan overtuigd dat hij mannelijk is, heeft me nooit in de steek gelaten. Hij is ook mooi, krachtig en zuinig. Ik mag er zelfs de stad mee in. Waarom moet hij dan weg? Omdat ik zelf een hekel heb aan (bijna) alle BMW-rijders.

Ze zijn arrogant, agressief en zelfs gevaarlijk. Ik werd gisteren van mijn kantoor naar huis, wat slechts enkele kilometers is, weeral bijna van de baan gereden en kort daarna afgesneden door ja… BMW-rijders.

Allemaal profielen waar ik me niet mee wil associëren. Het enige wat mijn band met mijn vierbander zou redden is massale reactie van BMW-rijders die wel sympathiek en wegvriendelijk zijn. Zo moet ik misschien toch niet overgaan tot het distantiëren van mijn BMW en terug een Saab aanschaffen.”

Als het zo zit, dan zal Goossens op zoek moeten op de occasiemarkt. Nieuwe Saabs worden namelijk al een tijdlang niet meer gemaakt.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More