Vixen-model Kenzie Anne: “De grootte van het gereedschap doet er niet toe”

Vixen is niet alleen een grote speler in de adult-industrie, ze maken ook badmode en lingerie die mainstream is. Eén van hun sterren in zowel de dubbelpikante films als model voor die badmode, is Kenzie Anne. Wij hadden een exclusief gesprek met haar.

En als we exclusief zeggen, bedoelen we ook exclusief. Vixen-modellen mogen normaal niet met mainstream-pers spreken. Maar via via leerde ze het Vlaamse P-magazine kennen, en voor ons maakte ze graag een uitzondering.

Waarom werd je adultster, en hoe kwam je bij toch wel een grote speler als Vixen terecht?
KENZIE ANNE: “Ik was al een tijdlang aan het webcammen, en ik vond dat wel leuk, zo geregeld een hoogtepunt beleven en dirty talk verkopen voor de camera. Ik was er klaar voor om mijn carrière als model te combineren met een carrière in de wereld van volwassenen-entertainment.”

“Ik lanceerde mijn eigen adult-kanaal, KENZIELAND genaamd. Ik maakte daar hoogwaardige films samen met andere adult-sterren. Dat ging goed. Daarna maakte ik een pikante film met Tyga. Het was gewoon voor de lol, maar Vixen kwam erop uit. Vervolgens vroeg Vixen me of ik geen meer professioneel materiaal had om eens te bekijken. Ik toonde hen mijn materiaal van KENZIELAND, waarna ze me maar al te graag aan boord wilden. Dat was ineens een droom die werkelijkheid werd voor mij.”

Hoe verschillend is het om voor de camera van jetje te geven, tegenover privé?
KENZIE ANNE: “Zoals ik het beleef, is daar eigenlijk geen groot verschil tussen. ‘Het’ doen is altijd al als een ‘grote productie’ geweest voor mij als het ware. Ik bedenk altijd spannende scènes of kinky dingen die ik dan met iemand kan uitvoeren. Als het kort is, of lief is, hoeft het voor mij niet. Het enige verschil is misschien, dat ik het privé met nog meer passie doe dan voor de camera.”

Hoe ziet een werkdag eruit voor jou?
KENZIE ANNE: “Hydratatie staat absoluut op nummer één. Natuurlijk is mijn persoonlijke hygiëne ook heel erg belangrijk. Uitgebreid douchen, een peeling, gevolgd door een bodylotion en olie. Ik controleer ook elke vierkante centimeter van mijn lijf of het wel proper is: mijn vingernagels, mijn kontgaatje, mijn voeten. Helemaal proper, gezond en gehydrateerd zijn is mijn sleutel tot een blakend zelfvertrouwen!”

Zijn er dingen die je wel in films doet, maar nooit zou doen met een partner?
KENZIE ANNE: “Ik zou het omdraaien: ik zou nooit dingen voor de camera doen, die ik privé niet zou doen. Fantasierijke, luide, leuke seks is wat je altijd zou moeten hebben. Saaie seks klinkt zo… wel, saai.”

Wat is je favoriete standje?
KENZIE ANNE: “Wel, dat hangt een beetje van mijn humeur af. Op z’n hondjes terwijl mijn hoofd tegen het bed wordt gedrukt, daar hou ik wel van. Ik hou er ook van bovenop te zitten terwijl de man rechtop zit. Eigenlijk is dit echt wel een moeilijke vraag: er zijn zoveel standjes waar ik van hou!”

Wat is het gekste dat je al overkwam op de set?
KENZIE ANNE: “Euh, dit is misschien een beetje vies, maar ik ben een open boek dus ik vertel het toch. Ik heb normaal een heel erg voorspelbare menstruatiecyclus, maar toch kreeg ik een keertje mijn periode geheel onverwacht op de set. Een actrice had me oraal verwend, en stak daarna haar vingers in mij, om die tot slot in mijn mond te steken. Dan volgde een ‘cut’ en ik vroeg: ‘Huh, ben ik nu aan het bloeden?’ De actrice lachte en zei: ‘Ja, ik denk dat je inderdaad je periode hebt. Maar het is oké. Dat is één van de weinige dingen die ik nog niet had meegemaakt op de set, en nu heb ik dat eens meegemaakt. Daar moest ik natuurlijk door lachen, en ik voelde me erg comfortabel bij haar. Het was een gênante situatie, gelukkig maakte ik ze mee met een oprecht persoon.”

Beleef je weleens een hoogtepunt op de set?
KENZIE ANNE: “Ja, ik heb het geluk dat ik zowat iedere keer een climax bereik.”

Iets dat jij wellicht als geen ander weet: doet de grootte van het gereedschap ertoe?
KENZIE ANNE: “Nee, totaal niet. Ik heb het gedaan met kerels die goed voorzien waren, maar niet wisten hoe ze daarmee om moesten gaan, en dat doet ronduit pijn. Ik ben ook al geweest met kerels met een kleintje, die dan weer geen greintje zelfvertrouwen hadden daardoor. Eigenlijk komt het hier op neer: zelfvertrouwen en oefenen, dat is wat een man een goede minnaar maakt. Als je iemands lichaamstaal kunt lezen en hun brein kunt neuken, dan volgen de geslachtsdelen.”

Wat is je lievelingsmaal?
KENZIE ANNE: “Sushi! Ik hou van vis, ik eet geen vlees.”

Wat zijn je hobby’s?
KENZIE ANNE: “Pilates, wandelen en modemagazines lezen.”

Welke invloed heeft corona op jou?
KENZIE ANNE: “Ik had al een stabiele online-carrière vooraleer Covid-19 toesloeg, dus op dat gebied voel ik me wel bevoorrecht. Tot ikzelf corona kreeg: toen heb ik meer dan een maand zonder werk gezeten. Niet dat ik zolang ziek was, maar deze sector is één van de strengste op het gebied van testen.”

Stel: je kunt een avond daten met een beroemdheid. Wie zou je dan kiezen?
KENZIE ANNE: “Ik zou niet voor een man gaan, maar voor een vrouw. Candice Swanepoel. Ze is altijd een voorbeeld voor me geweest. Met haar zou ik echt eens graag iets gaan drinken, en haar persoonlijk leren kennen.”

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More