Vishengel waarschuwt je smartphone zodra je beet hebt (video)

Volgens veel mensen is vissen een heel saaie sport. Wat is er nu zo leuk aan uren zitten turen naar een dobber? Tenzij je deze karpers aan de haak kunt slaan.

Voor het loze maar ongeduldige vissertje biedt de technologie een oplossing. Met deze futuristische hengel kun jij lekker in je stoeltje swipen op Tinder of genieten van een welverdiend dutje, zonder constant de dobber in het oog te moeten houden. De Tackobox Smart Connect  is namelijk een vishengel met ingebouwde bluetooth.

Zodra hij detecteert dat er aan de lijn getrokken wordt, krijg je meteen een berichtje op je telefoon. Alleen aan jou dan om de vangst binnen te rijven. De hengel is gemaakt van aluminium, heeft een batterij die 40 uur meegaat en kan makkelijk opgeladen worden via USB.

De bijhorende app kan maar liefst vier intelligente hengels monitoren, alsook de GPS coördinatie aangeven van de vangsten.  

Je bent trouwens geen fortuin kwijt om tussen de mazen van het net te willen vissen, want het ding gaat al over de toonbank voor een kleine 105 euro.

Of het plezier van de uitdaging dan ook weer verloren gaat door al die technologie, is weer een ander verhaal.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More