Inloggen

Log in of maak je account aan.

Wachtwoord vergeten? Registreren
Registreren
Wachtwoord vergeten

Wachtwoord vergeten? Voer je gebruikersnaam of e-mailadres in. Je ontvangt een link via e-mail om een nieuw wachtwoord in te stellen.

Registreren
Start Magazines Zoeken Shop Rubrieken

Vis grillen op de barbecue: met deze tips doe je het nooit meer verkeerd

Martyna - 23-05-2020

Zomers grillen doe je niet alleen met je favoriete stuk vlees of wat originele groenten. Verse producten uit de zee zijn de ideale metgezel voor een gezellige barbecue. Wij geven je enkele tips om de zee op je bord te toveren. 

1. Stevige textuur

Vis bevat enorm veel smaak, maar deze fijne producten kunnen ook gemakkelijk uit elkaar vallen. Kies daarom voor stevige vissoorten zoals zalm, rode poon of zeeduivel. Ook gamba’s en andere schelpdieren zijn hiervoor geschikt. Een stevige basis komt ook goed van pas wanneer je een visbrochette wil grillen. 

2. LEES VERDER

Reacties

Resterende karakters 500
Nieuwsbrief Mis nooit meer het laatste nieuws, exclusieve aanbiedingen en boeiende verhalen van P-magazine! Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte.
Zoeken