“Vin Diesel is een vervelende arrogante buur”

“Extreme beveiliging is nergens voor nodig.”

Vin Diesel (53) huurt een huis in de Dominicaanse Republiek. Vin heeft een pak dollars verdient met stevige actiefilms en vreest dat het publiek zich wel eens zou kunnen vergissen met zijn personages. En dus laat Diesel zijn omgeving in de gaten houden door kerels met een nog grote borstkas dan hijzelf. De onlinekrant ‘TMZ’ publiceerde echter een brief van een van Diesels buren, die schrijft dat de beveiligers van Vin Diesel in de afgesloten wijk buitensporig te werk gaan.

“Al enkele weken merk ik zelf en hoor ik van andere bewoners hoe agressief en streng uw team te werk gaat rondom onze huizen en het strand. Ze verhoren ons, blokkeren de straten met vijf of zes grote auto’s en houden medebewoners staande alleen omdat u een stukje wil fietsen”, aldus de buurman.

Vin Diesel heeft volgens een bron inderdaad de straten laten afzetten toen hij voor Pasen pakketjes langs bracht bij mensen die in de wijk werken. Zijn hele familie was daarbij aanwezig, waardoor de beveiliging volgens hem niet anders te werk kon gaan.

“We zijn hier gewend aan bekendheden en niemand heeft zich ooit eerder zo aangesteld wat betreft de beveiliging. Iedereen doet zijn eigen ding en vertrouwt op de bewakers die er sowieso altijd staan. Maar meneer Diesel denkt kennelijk dat hij belangrijker is dan wij allemaal”, aldus nog de boze buur.

Misschien is de stoere jongen, gewoon een beetje bang.

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door Vin Diesel (@vindiesel)

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More