Inloggen

Log in of maak je account aan.

Wachtwoord vergeten? Registreren
Registreren
Wachtwoord vergeten

Wachtwoord vergeten? Voer je gebruikersnaam of e-mailadres in. Je ontvangt een link via e-mail om een nieuw wachtwoord in te stellen.

Registreren
Start Magazines Zoeken Shop Rubrieken

Vijf slechte kookgewoontes waar je onmiddellijk mee moet stoppen

Martyna - 29-09-2020

Niet iedereen kan een Peter Goossens zijn. Toch leren we van jongs af aan hoe we gerechten moeten bereiden. Maar, wist je dat sommige kookgewoontes je eten een stuk minder lekker maken? Dit zijn vijf veelgemaakte fouten tijdens het koken.

1. Verkeerde olie

Koken en bakken doe je met boter of olie. Er zijn veel keuzes: olijfolie, kokosvet, zonnebloemolie, roomboter én meer. Maar welke olie gebruik je voor welk gerecht? Niet elke olie is even geschikt om in te bakken. Belangrijk is dat je kijkt naar het rookpunt van de olie. Extra vierge olijfolie gebruik je best enkel voor dressings, niet om in te bakken. Dit omdat het rookpunt van deze olie 180 graden is. Verhit je het? Dan krijgt het een vieze smaak.

2. LEES HIER VERDER

Kookgewoontes Fouten bakken Fouten koken

Reacties

Resterende karakters 500
Nieuwsbrief Mis nooit meer het laatste nieuws, exclusieve aanbiedingen en boeiende verhalen van P-magazine! Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte.
Zoeken