Vijf miljoen volgers voor Nederlandse Negin Mirsalehi? Wij snappen waarom!

Deze adembenemende Nederlandse influencer is een aangename bezienswaardigheid.

En dat vinden 5 miljoen, excuseer, terwijl wij dit neerpennen al 5,1 miljoen volgers, met ons. Naast haar fantastische looks heeft ze ook de brains. Zo wist ze in geen tijd van een Instagram-account en een blog een miljoenenbedrijf met dik tien man personeel op te richten. Met een jaarlijkse omzet van 2,4 miljoen (2017) kan ze royaal leven van het ‘influencersbestaan’. Tel daar de gratis reisjes bij en ook wij zouden maar al te graag in haar schoenen staan. Als ze op sneakers loopt tenminste.

Voor minder dan 16.000 euro komt ze haar bed niet uit om jouw product op haar socials te promoten. Dat maakt dat één van de betere vriendinnetjes van Victoria’s Secret Romee Strijd  ondertussen in de Forbes 30 under 30-lijst staat,  een lijst met de meest veelbelovende ondernemers onder de dertig. Nu ja, dat was dan ook gelijk de laatste keer dan want ondertussen mocht ze dertig kaarsjes uitblazen op de verjaardagstaart. 

En dat dertig het nieuwe twintig is, bewijzen haar vele heerlijke foto’s. 

25

Image 25 of 25

Credits: Instagram

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More