Vijf alledaagse dingen die vrouwen enorm aantrekkelijk vinden

2.727

Soms kan het geen kwaad om als man even de spion te gaan uithangen op vrouwensites, want zo leer je nog eens wat.

Zo hield het online-vrouwenmagazine Fem-Fem een enquête onder haar lezeressen om uit te zoeken wat het merendeel van de vrouwen nu werkelijk opwindend vindt aan het mannelijke geslacht. Als we automatisch denken aan een gespierde Casanova  met een leuter van hier tot in Mogadishu in zijn broek, gaan we het precies veel te ver zoeken.

Want wat blijkt? Bezigheden die doodnormaal zijn voor jou en mij en waar je toevallig in excelleert, doen de dames zin krijgen naar meer. Veel meer…

Dit zijn de vijf uitschieters.

KOKEN

Je moet geen Sergio Herman in de keuken zijn om een ‘sexy gerechtje’ om bord te toveren.  Maar geen enkele meid die houdt van aangebrand eten tijdens een zelfgemaakt diner met kaarslicht. Daar we tegenwoordig doodgeklopt worden met de ene BV-kookboek na de andere, is er ook geen excuus meer om je date een lekkere maaltijd voor te schotelen. Liefst van het lustopwekkende soort.

KLUSSEN IN HUIS

Hoeveel kerels zijn er nodig om een lamp in te draaien? Maakt geen fluit uit, zolang jij het maar kan. Nu wordt er natuurlijk niet verwacht dat je een volledig vijfsterren hotel eigenhandig bouwt van A tot Z. Maar zolang je maar geen potentiële deelnemer bent van ‘Help,mijn man is een klusser’ zit je goed. Wat je zelf doet, doe je meestal beter: het legendarische motto van überklusser Roger. Maak dus Roger en je vrouwtje trots en zet die Ikea-kast in elkaar zonder God en consorten bij elkaar te vloeken.

MOUWEN OPSTROPEN

Lezeressen vinden het enorm aantrekkelijk als mannen hun onderarmen laten zien, zeker als die een beetje gespierd zijn. De tatoeage van je ex of moeder erop is dan weer een minpunt.

ASSERTIEF ZIJN

Dames houden niet van ja-knikkers en van kerels die zich maar al te gemakkelijk onder de sloef laten leggen. Vaak houden ze van een man die durft leiding nemen en de knoop doorhakt op cruciale momenten. Laat dus zien dat jij je zaakjes op orde hebt en wees geen Xavier Waterslaeghers.

AUTORIJDEN

Uit de enquête bleek ook dat vrouwen uitstekende chauffeurs aantrekkelijk vinden. Haar veilig afzetten op haar bestemming op een deftige manier zonder al te veel machogedrag achter het stuur: meer is er niet nodig. Het aantal pk’s van je voertuig speelt geen rol,  zolang het aantal overtredingen maar op nul blijft.

REACTIES

Lees ook Meer van deze auteur