Via deze website stuur je anoniem Game of Thrones-spoilers naar je vrienden

Het laatste seizoen van Game of Thrones is gisterenavond, na anderhalf jaar wachten, eindelijk van start gegaan.

Natuurlijk heeft niet iedereen de tijd of de mogelijkheid om elke aflevering live te bekijken. En met uitgesteld kijken heb je kans dat je de verhaallijn en/ of belangrijke sterfscènes al leest op Facebook. Dat zuigt natuurlijk drakenballen.

Maar er zijn online trollen die nog een stapje verder gaan en zelfs in kwaadaardigheid niet moeten onder doen voor de sadistische King Joffrey. Want zij hebben de website spoiled.io ontworpen. De slogan op de site laat al niets aan de fantasie over: “Houden je vrienden van Game of Thrones maar bekijken ze geen enkele aflevering live? Ben jijzelf een verschrikkelijke vriend? Fantastisch!”

Het idee achter de website is namelijk dat je anoniem voor slechts een halve euro tekstberichten kan sturen naar vrienden met daarin enorme spoilers. Eens je de sms gestuurd hebt, moet je volgens de makers gewoon rustig achterover zitten en genieten hoe ze compleet uit de bol gaan van razernij.

Let vooral op de meest gestelde vragen op de website (FAQ):

“Hoe slapen jullie ‘s nachts?” Het antwoord: “Zeer goed, we hebben een toestel dat het geluid van de oceaan nabootst.” Meedogenloos. Net zoals Game of Thrones dus.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More