Via deze brouwerij kan je een ‘all you can drink’-vlucht boeken (video)

Wil je eens onder de maten een vrijgezellenavond organiseren waarvan de dames geen hoogte hebben, letterlijk en figuurlijk?

Het Schotse ‘BrewDog’ heeft op dit vlak een gat in de markt gevonden. Vergeet stakingen bij bagageafhandelaars: op deze vlucht moet je enkel je dorstig keelgat meenemen.

De kotszakjes in het vliegtuig zijn hier geen overbodige luxe. Dit zal trouwens de hoogste bierproeverij ooit worden, met nieuw bier dat speciaal ontworpen is om beter te smaken op deze hoogte. Entertainment is er ook aan boord. Er is een videobibliotheek met allerlei filmpjes over brouwen en drankjes mixen.

Nadat je geland bent is het feestje nog niet voorbij. Passagiers kunnen namelijk bij het BrewDog Columbus Hotel inchecken, of langsgaan bij de verschillende lokale brouwerijen.

Er zit zit wel een klein addertje onder het gras. Om te kunnen meevliegen, moet je namelijk aandelen van de brouwerij bezitten. Investeren maar, dus. De eerste vlucht vertrekt op 21 februari 2019.

Dan is het natuurlijk hopen dat tijdens een flinke turbulentie de passagier achter jou niet over zijn limiet heen zit.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More