Verrukkelijke WAG Pamela bewijst wat ‘Deutsche Gründlichkeit’ is

Een reden om zelf eens een oorlog tegen de Duitsers te beginnen…

Laat duidelijk zijn dat we deze 23-jarige Duitse schoonheid, geboren in Karlsruhe, ten allen tijde willen veroveren! Ze is het lief van voetballer Robert Bauer (Werder Bremen), een WAG dus, maar ze  dopt haar eigen, euh, boontjes en is  naast voetbalvrouw ook een bekende blogger met maar liefst meer dan 3 miljoen volgers op Instagram.  

Met haar neus voor stijl en een gespierd doch sexy lichaam is het jongedame waar velen van zouden willen smullen. Ze is dan ook een inspiratie- en kijkbron voor drie miljoen volgers waaronder meiden  die in haar voetsporen willen treden en mannen die ze met haar geweldig sexy foto’s slapeloze nachten bezorgt.

Sinds kort is Pamela Reif naast één van onze andere favoriete meiden op de redactie, Doutzen Kroes, ook één van de gezichten van Hunkemöller. Bij het lingerielabel weten ze de juiste dames wel te vinden, kijk maar mee. 

1

Image 1 of 25

Foto’s: Instagram

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More