Verrukkelijke Liza maakt er een doldwaze dinsdag van

Blue Monday is meteen vergeten…

Het was gisteren Blue Monday of deprimaandag, een datum voor de zogenaamd meest deprimerende dag van het jaar en uitgevonden door de Britse psycholoog Cliff Arnall. Deze vrolijke jongen bedacht een, naar eigen zeggen, wetenschappelijk verantwoorde formule waaruit zou blijken dat de maandag van de laatste volle week van januari de dag is waarop de meeste mensen zich treurig, neerslachtig of weemoedig voelen.

Dit zou te maken hebben met het feit dat het uitvoeren van goede voornemens mislukt is en de vakanties ver weg lijken. Daarnaast zijn de dagen nog donker en is de maandag voor veel mensen de eerste dag van de werkweek. 

Wij hebben deprimaandag met verve overleefd en mede dankzij deze knappe brunette die luistert naar de naam Liza. Wie naar de overheerlijke foto’s van deze knapperd kijkt, begrijpt exact wat wij bedoelen. Voor wie hier niet vrolijk van wordt hebben we maar één boodschap: “Sterkte”.

1

Image 1 of 20

Credits: Instagram  

 

 
 
Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More