Verrassend zakelijk nieuws bij Kamal

We hebben het hier al eens gehad over de sympathieke Kamal. We schreven toen dat we nog even moesten wachten op de resultaten van een van de twee vennootschappen van de stand-upper en televisiepresentator.

Die vennootschap heeft ondertussen de jaarrekening bij de balanscentrale neergelegd. In het eerste verlengde boekjaar (tot eind 2019) werd zowaar een verlies geleden. Niets dramatisch, maar toch wel verrassend ook al omdat het eigen vermogen van de vennootschap in een beweging werd weggeveegd. De omzetting naar bv moet ook nog gebeuren.

In de toelichting: “Uit de jaarrekening blijkt een overgedragen verlies. De Algemene Vergadering beslist in het kader van de continuïteit van de vennootschap de waarderingsregels te behouden. Er is geen gevaar dat de vennootschap haar financiële verplichtingen niet zal kunnen nakomen.” Dat is toch al een geruststelling.
Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More