Véronique De Kock: “We filmen weleens in de slaapkamer”

Het kinky kantje van Véronique De Kock.

Vorige week zetten we jaargang 2013 van P-magazine online, en daarin kwamen we heel wat interessante dingen tegen. Zoals in nummer 35.

Daarin legt Véronique De Kock uit hoe er naaktfoto’s van haar lekten: “Ik had Frank een nieuwe gsm gegeven en op reis hadden we er voor de lol wat foto’s mee gemaakt. Terug thuis was hij die toch wel in het fitnesscentrum vergeten zeker!”

“Twee jonge gastjes vonden die gsm, hadden verlekkerd zitten kijken naar mijn foto’s en die vervolgens doorgemaild. Bovendien hadden ze er een waanzinnig verhaal bij verzonnen, dat die foto’s gemaakt waren in een groezelig hotel waar ik met een vreemde man verbleef. Terwijl die foto’s gemaakt waren in een sterrenhotel in Saint-Tropez, waar ik met mijn toenmalige man Frank verbleef.”

“We maken wel vaker foto’s en filmpjes in de slaapkamer. Dat is toch lachen?”

En dan over haar gelekte topless foto’s: “Dat was ook in Saint-Tropez, en toen ik uit de zee kwam, maakte iemand daar gewoon een foto van. Ik vond dat zo erg. Ik herinner me dat nog goed. We waren weer thuis en het was al laat toen we telefoon kregen: ‘Zet uw computer eens aan!’ Geweend dat ik toen heb. A ja, ik had nog nooit mijn borsten getoond, alle voorstellen van Playboy afgewezen en dan zag ik die beelden op het internet. Dat was er zo over. Ik zon nog steeds graag topless, anders heb je overal witte lijnen, maar voortaan alleen maar op verlaten plekken. En nooit in België.

Het volledige interview, samen met de prachtige fotoshoot, kan je lezen en bekijken in nummer 35 van jaargang 2013.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More