Verleidelijke voetbalanaliste Amanda heeft een stevig handjevol

En wij moeten het doen met de stevige handjes van ex-doelman Geert De Vlieger?

Wat voetbal voor ons is, is American Football voor de, what’s in the name Amerikanen. Buiten het feit er een geheel andere puntentelling is, mannen in harnassen lopen, er ook met de handen en een ovalen bal in plaats van een ronde,… is er niet zoveel verschil. Mannen (en ook vrouwen) houden van het spelletje en zitten met plezier en een biertje voor televisie of bijeengepakt in (momenteel even niet) volle stadions.

Hoewel, er is toch nog een wezenlijk verschil. Terwijl wij het moeten doen met, sorry mannen, lelijke venten als Geert De Vlieger, Frank Raes en Aad De Mos, analyseren ze aan de andere kant van de oceaan het spelletje wel een pak attractiever. Wat dacht je van de rondborstige ‘Football’-analiste Amanda Vance?

Ze is in het ‘football’ gerold als cheerleader voor de Miami Dolphins maar werpt zich nu op als kraakheldere en messcherpe analiste. Van een ‘Touchdown’ gesproken!  

1

Image 1 of 20


Credits: Instagram 

 
 
 
 
Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More