Verleidelijke Eline: “Op Valentijn hoeft er niks speciaals te gebeuren”

De knappe Eline Demaret deed een Valentijn-fotoshoot, in de kleur van de liefde natuurlijk!

Vertel eens wie je bent?
ELINE: “Mijn naam is Eline, en ik ben 22jaar. Ik ben net afgestudeerd aan het conservatorium in Gent als instrumentenbouwer. Ik heb een passie voor muziek uit de zeventiende eeuw en de geschiedenis errond. Zelf heb ik me gespecialiseerd in het bouwen van historische harpen. Dit moment ben ik werkzaam in een heel andere sector, namelijk bij het COVID-19-project. Ik ben zeker nog niet klaar met mijn lopend onderzoek in historische harpen. Als de actuele situatie wat gekalmeerd is, vertrek ik naar Spanje om mijn onderzoek verder te zetten. Met modellenwerk ben ik nu ruim twee jaar bezig. Voor mij is dit pure ontspanning, en het heeft van mij een sterker persoon gemaakt.”

Hoe ziet je ideale Valentijn eruit?
ELINE: “Een ideale Valentijnsdag bestaat niet, zoals niets perfect is. Valentijn draait om mensen graag zien, niet alleen op relationeel vlak. Ik ben sowieso een huismus, dus op Valentijn hoeft er ook niet veel speciaals te gebeuren. Bij de mensen zijn die ik het liefste zie, vrienden en familie, is voor mij meer dan voldoende. Samen gezellig iets eten, ontspannen en babbelen. Ik kijk niet graag tv, dus dat zou ik vermijden op die dag.”

“Als ik dan toch moet kiezen voor een één op één date, zou ik die het liefst doorbrengen op het strand van Mallorca, waar ik deels ben opgegroeid. Genieten van de warmte en rust bij valavond, met tapas en alcoholvrije champagne – ik drink geen alcohol. Met wat kaarsjes, muziek er bij en daarna skinny tippen in de zee tot in de vroege uurtjes.”

Wat is het leukste Valentijnscadeau dat je ooit kreeg?
ELINE: “Valentijn is voor mij met de jaren minder speciaal geworden, de echte spanning van die dag voelde ik pas echt in mijn tienerjaren. In het middelbaar werden er tijdens Valentijn rozen verkocht, die je al dan niet anoniem kon geven aan iemand. Dat was altijd een spannend moment. Zo heb ik eens een aantal rozen gekregen waarvan ik tot op vandaag nog steeds geen idee heb van wie ze kwamen. Altijd leuk, geheime aanbidders!”

Stel dat je Valentijn kon doorbrengen met eender welke beroemdheid: wie zou je dan kiezen?
ELINE: “Ik zou sowieso voor een knappe vrouw gaan. Mijn celebrity-crush is toch wel Ester Expósito. Uiterlijk is niet het belangrijkste, zeker niet, maar als ik de kans kreeg om naarst haar Valentijn door te brengen, zou ik zeker niet weglopen. Veel zou er niet moeten gebeuren. Ik kan urenlang van de schoonheid en uitstraling van iemand genieten. Ze is van Spaanse afkomst, wat ik sowieso al aantrekkelijk vind, en de rollen die ze speelt in series en films maken het alleen maar beter. Dit is natuurlijk allemaal heel subjectief en op uiterlijk gebaseerd omdat ik haar persoonlijk niet ken. Ze heeft een natuurlijk sex appeal met een indringende blik, en een prachtig lichaam.”

Wat is de gekste date die je ooit al meemaakte?
ELINE: “Veel gekke dingen heb ik nog niet echt meegemaakt, maar een date die me zeker is bijgebleven, die die met m’n vriend. Het was onze tweede date en we gingen schaatsen. Allemaal heel tof, en we besloten iets te gaan drinken. We waren elk met onze auto gekomen, dus liet ik mijn auto (toen eigenlijk die van mijn ouders) op de parking van de schaatsbaan staan om samen met de zijne te gaan. Na heel lang babbelen, was het ondertussen al na middernacht. We besloten mijn auto te gaan halen, zodat we elk naar huis konden gaan. Maar guess what… de parking van de schaatspiste was gesloten en ik kon dus niet meer aan de auto. Heel gênant, want mijn ouders wisten op dat moment niet dat ik met iemand aan het daten was. Uiteindelijk heeft mijn vriend me thuis afgezet – toen ik nog bij mijn ouders woonde – en ik kwam dus heel gestresseerd thuis zonder auto. Ik mocht dus alles gaan uitleggen, en de volgende dag bellen naar de schaatsbaan om te zeggen dat mijn auto daar nog stond. Nu kunnen mijn ouders ermee lachen, maar op dat moment was mijn papa niet zo blij.”

Credits:
Styling & decor: CM Styliste
MUAH: Coiffure Sibelle
Studio: Vision Studio Genk

 

 

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More