Vastapane de vader van Laurent? Enkel als hij triootje deed met Paola én Albert

Albert II is wel degelijk de vader van Laurent. 1963 is een zeer bewogen jaar voor Paola. Het begint al op nieuwjaarsdag. Albert en Paola zijn op weg naar de familievilla van de Ruffo’s in San Raffaele Cimena in de buurt van Turijn als hun wagen begint te slippen.

Het is uitzonderlijk koud in Italië en er ligt ijzel op de rijweg. De wagen tolt enkele keren maar de prins slaagt erin de controle over het voertuig te behouden. Met behulp van enkele plaatselijke boeren kan de auto kort daarna opnieuw vertrekken. Het prinselijke paar komt er met de schrik af.

Het bericht wordt in enkele buitenlandse kranten vermeld, maar wordt niet opgepikt door de Belgische pers. Het voorval is interessant omdat we uit het verblijf van beiden onomstotelijk kunnen afleiden dat prins Laurent wel degelijk de zoon is van Albert.

Prins Albert zal enkele weken later, midden februari, als ‘prinselijke handelsreiziger’ een twaalfdaags bezoek aan Canada en de Verenigde Staten brengen. Op dat ogenblik is Laurent al ‘geconcipieerd’.

Paola heeft zeker een liefdesverhouding met Aldo Vastapane, maar die verhouding start pas later in de jaren zestig. Neen, Vastapane is niét de vader van Laurent. De enige mogelijkheid hiertoe is dat hij begin 1963 samen met Paola én Albert in bed lag in die Italiaanse familievilla. Dat lag niet echt in de aard van de man. 

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More