Vanaf 15/03 op Streamz: ‘Déjà-Vu’ met Natali Broods

‘Déjà-Vu’ is een adaptatie van de Canadese reeks ‘Plan B’, geproduceerd door Fobic Films (ResurrectionMy first highway) in een regie van Raf Reyntjens (Paradise trips)

We volgen Florence Fierens, een drukbezette carrièrevrouw en radiohost. Met haar eigen ochtendshow op de radio bereikt ze een breed publiek en zet ze zich ook in voor gelijke rechten voor vrouwen. Haar leven komt echter helemaal op zijn kop te staan, wanneer haar 15-jarige dochter Louise onverwacht overlijdt. Steeds meer blijkt dat Florences leven toch niet zo perfect verliep dan ze zichzelf voorhield. Het is pas wanneer ze plots opnieuw oog in oog staat met haar levende dochter, exact één maand voor haar dood, dat Florence beseft dat ze toch een tweede kans krijgt om haar verleden te herbeleven.

Naast Natali Broods (CleoFaçades) zien we ook Koen De Graeve (CoureurVele Hemels boven de Zevende), Barbara Sarafian (All Of UsBeau Séjour), Sven De Ridder (TorpedoFair Trade), Clara Cleymans (YummyWe moeten eens praten), Janne Desmet (AlbatrosDe twaalf), Boris Van Severen (Belgica), Xenia Borremans en Willem Deschryver aan het werk.

Vanaf 15 maart op Streamz!

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More