Van ’s werelds eerste cafeïnehoudende tandpasta gaan de tanden meteen klapperen (foto)

Bedankt u ’s ochtends voor een lekker kopje koffie uit angst voor onfrisse adem?  Met volgende tandpasta krijgt u toch de nodige cafeïnestoot en tegelijkertijd een frisse mond.  

De ontwikkelaar van de Power Toothpaste belooft de vermoeidheid weg te nemen tijdens het tandenpoetsen. Anders dan koffie, die een uur nodig heeft om volledig door de maag te worden geabsorbeerd, begint Power Toothpaste onmiddellijk te werken door absorptie via het tandvlees, wat een snelle energieboost geeft tijdens het poetsen, aldus de uitvinders. De  tandpasta bevat dezelfde ingrediënten als andere op de markt beschikbare merken tandpasta, maar met cafeïne aan toegevoegd.

Zo helpt het tandplak te verwijderen en tandsteen te voorkomen, maar bevlekt het, in tegenstelling tot koffie, het gebit niet. “Bij Power Toothpaste geloven wij dat mondverzorging de afgelopen tientallen jaren niet meer vooruitstrevend is geweest en dat de producten die de grote fabrikanten maken gewoon niet goed genoeg zijn. Het is onze missie om mondverzorging weer leuk en opwindend te maken en om mensen aan het poetsen te krijgen,” concludeert oprichter Dan Meropol.

Zijn enthousiasme over het product moet zich volgens de experts echter nog bewijzen in onderzoek. Eén ding is zeker: uw kinderen zullen nooit zo snel naar school gefietst hebben.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More