Van oud naar nieuw: onze man pestte verklikkers

EXCLUSIEF VOOR ABONNEES

Hoera! Het was weer nieuwjaar en we bekomen ondertussen allemaal van de gigantische kater die deze feestelijke periode heeft opgeleverd. Of toch van het drinken van die paar stevige glazen in het comfort van je eigen zetel. Dankzij de coronamaatregelen, waarbij duidelijk werd bepaald dat plezier hebben de voornaamste bron van besmetting blijkt te zijn, was het beste cadeau dat je kon geven aan je buren een zekerheid dat je ze niet ging klikken. Oud naar nieuw 2020-2021 stond dus genoteerd als het meest saaie nieuwjaar sinds mensenheugenis, of toch niet?

Onder het motto ‘een Belg zoekt graag de randjes op’ (quote Marc Van Ranst op Nederlandse TV, toen hij voor de verandering weer eens zijn beklag aan het maken was) hebben we ons eigen kot omgetoverd tot een complete feesttempel waarbij de coronamaatregelen werden gerespecteerd en waarbij we de lokale gestapo’s (zij die de kliklijnen op speeddial hebben staan) massaal hebben geprikkeld. Solidariteit, het zit hem in de kleine dingen. In het wilde jaar ‘45 zette men zo’n mensen tegen de muur, vandaag de dag irriteren we ze door op het randje te wandelen.

Verder lezen?

Word ook abonnee en lees
alle artikels en digitale magazines

Onbeperkt toegang tot alle artikels
en digitaal archief op PNWS.be.
Stop wanneer je wil.

Eerste 3 maanden €2.99 per maand
Nadien slechts €4.99 per maand

Ben je al abonnee?
Log hier in
en krijg toegang tot alle artikels en digitale magazines.

 
 
 
 
Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More