Van huismoeder met overgewicht naar succesvolle bodybuildster (foto’s)

Wij raden u aan om als Belgische WK-supporter in Rusland best niet in een dronken bui in willekeurige billen te knijpen,  want deze kunnen wel eens toebehoren tot volgende straffe Russin.

Heren, maak kennis met de 37-jarige Russische Eleonora Dobrinina, die tijdens een potje armworstelen u alle hoeken van de tafel laat zien. Na haar studies verdiende ze de kost als aerobic instructrice. Maar op haar 23ste verhuisde ze naar Toronto (Canada) waar ze niet alleen zwanger werd, maar ook slechte eetgewoontes aanleerde. Op een gegeven moment woog ze zelfs boven de honderd kilogram.

Dat was een keerpunt in haar leven waar ze drastisch verandering in wou brengen en nadien besteedde ze dan ook elk vrij moment in de fitness. Met resultaat. Momenteel is ze een IFBB Pro in de Women’s Physique klasse, online coach en idool voor vele beginners in de sport. Wat u allemaal niet kan bereiken met een beetje wilskracht. 

1

Image 1 of 4

Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More