Van Gucht noemt bioloog die tegen vaccineren pleit, een gevaarlijk man (video)

“Helaas staat er ‘professor’ voor zijn naam.”

“De overgrote meerderheid van de mensen is immuun tegen het coronavirus. De gevolgen van een vaccin op lange termijn zijn niet te overzien.” Dat zijn de woorden van de Nederlandse bioloog Theo Schetters. Hij is een vaccinonderzoeker én vaccinproducent én is tegen vaccineren met het huidige spul. Het is dan ook zeer opmerkelijk om die woorden zijn mond te horen. Ze schoten zelfs bij Steven Van Gucht in het verkeerde keelgat. “Hij verkoopt wetenschappelijke nonsens, brengt onze beroepsgroep ernstige schade toe en is dus gevaarlijk.” Marc Van Ranst reageerde (naar goede gewoonte) het giftigst: “Helaas staat er professor voor zijn naam.”

En zo sluiten onze wetenschappers alweer meteen de rangen, zonder debat en verbannen de man uit de wetenschappelijke wereld.

Wie zijn wij om hier over te oordelen. Wij, leken, blijven nog meer eens achter in twijfel. De waarheid kent blijkbaar vele gezichten.

In onderstaande video motiveert de Nederlander zijn beweringen.

Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More