Van flik naar OnlyFans miljonair op minder dan 2 jaar (foto’s)

Charlotte Rose, 27, verdient tegenwoordig tot meer dan 170.000 euro per maand. Dat is bijna 50 keer zoveel dan toen ze nog politieagent was in Essex. Geen slechte carrièreswitch.

“Iedereen gaat ervan uit dat OnlyFans gewoon porno is. Ik heb daar niets tegen, maar dat is niet wat ik doe. Ik roleplay en doe mee aan fantasieën van mannen, maar het is toch vooral gewoon ik die met hen praat”, vertelt Charlotte.

Dat lijkt ons geen slechte job voor meer dan een miljoen pond op minder dan 2 jaar. Maar uiteraard moeten we haar, laten we zeggen ter ere van internationale vrouwendag gisteren, toch even laten klagen ook:
“Ik kan me mijn laatste dag vrije dag niet meer herinneren, en ik werk minimaal 10-12 uur per dag om foto’s te maken, berichten te beantwoorden, mijn social media-accounts te beheren en inhoudelijke plannen te maken.
Als ik vrij neem, komt het geld niet binnen, dus ik voel de druk om elke dag de hele dag te werken en mijn eigen doelen te halen – het is een constante strijd met mezelf om het beter te doen.”

Haar meisjesdroom heeft ze in ieder geval kunnen laten uitkomen, en die was redelijk opvallend: het kopen van een paarse Lamborghini. Over smaak valt niet te twisten natuurlijk. 

Kijk hieronder mee of je Charlotte zelf kan smaken. Haar Instagram vind je helemaal onderaan.

01

Image 1 of 12

©Jam Press

 

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door 🌹 CHARLIE ROSE 🌹 (@charlieerose3)

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More