Valerie De Booser: “Ik heb in een pashokje gevreeën”

“Heeft niet iedere vrouw dat al een keertje gedaan?”

In 2008 was Valerie De Booser nog ‘mevrouw Koen Wauters’. En toen we een week geleden jaargang 2008 van P-magazine online zetten, kwamen we in nummer 46 daarvan een prachtige fotoshoot van haar tegen.

Bij die fotoshoot hoorde ook een interview. Daarin legt ze uit dat ze toch niet altijd op haar gemak is, wanneer knappe vrouwelijke fans haar wederhelft aanklampen wanneer ze pakweg op het strand vertoeven.

Ze vertelt ook dat ze kan zien aan een man hoe hij is in bed, aan de manier waarop hij… eet: “Eten ze traag, dan genieten ze van alles en nemen ze voor alles de tijd. Schrokken ze hun eten naar binnen, dan zijn ze tja, nogal hevig.” Hoe Koen is op dat vlak? “Dat varieert!”

Het interview ging door in de winkel van Valerie, en er werd gevraagd of ze het al een keertje in een pashokje had gedaan: “Moet ik daar nu echt op antwoorden? Laten we zeggen dat ik al een paar keer buiten het bed heb gevreeën, ja. Ja, ook in een pashokje. Heeft niet elke vrouw dat al ooit gedaan dan?”

De rest van het interview kan je lezen – en de bijbehorende foto’s bekijken – in nummer 46 van jaargang 2008.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More