Uniefstudenten maken stijlvolle blootkalender (foto’s)

De opbrengst ervan gaat naar een goed doel.

Kalenders: ze zullen de komende dagen weer vlotjes over de toonbank gaan. Iedereen wil immers ook volgend jaar graag weten op welke dag van 2019 we ons ergens bevinden.

We hebben de afgelopen weken al heel wat bijzondere kalenders besproken en we gooien er nu nog een exemplaar bij. Studenten van de Universiteit van Bristol hebben er namelijk ook eentje gemaakt.

Daarop zien we studenten en studentes op allerlei locaties, maar telkens zonder kleren. Door de opstelling van het decor en de poses blijft het allemaal nog deftig.

De fotograaf van dienst was ene Bryan Wong en de kalender moet zeven pond, omgerekend 7,80 euro, kosten.

De opbrengst gaat niet naar één, maar drie goede doelen. Ten eerste Bristol Nightline, een gratis nummer waar eenzame mensen die toe zijn aan een gesprek kunnen bellen. Ten tweede naar Womankind, een organisatie die zich toelegt op de mentale gezondheid van vrouwen. Ten derde CATS: een organisatie die jongeren inlicht over de symptomen van kanker.

1

Image 1 of 11

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More