Uit dit slimme bed met ingebouwde 4K projector wil je nooit opstaan (foto’s)

158

Verslaafd aan bingewatchen? Wel, als dat het geval is, kan je dat het best in luxe doen en met alle technologie beschikbaar.

Maak kennis met het HiBed, een ontwerp van de het Italiaanse meubelontwerpmerk Hi-InteriorsAlles is tegenwoordig smart, dus waarom ook niet de plaats waar je volledig tot rust kan komen? Tv-kijken net voor het slapengaan mag dan wel niet aangeraden zijn door de gezondheidsexperts, dit bed zou net de nachtrust ten goede komen.

Het beschikt namelijk over een app die individuele slaapstatistieken, temperatuur, luchtkwaliteit en lichaamsgewicht analyseert. Allemaal leuk en wel, maar dat is niet de reden om dit bedje aan te schaffen. De ingebouwde 4K-projector, Wifi-connectiviteit, onzichtbare hoge kwaliteitsvolle speakers en uitrolbaar 70 inch scherm zijn dat wel.

Je kan ook ’s ochtends jezelf laten wekken door een een slim audio-alarm dat even de hoogtepunten uit het nieuws of de weersvoorspellingen voorleest. HiBed bevat tenslotte nog een volledig verlichtingssysteem dat ‘s nachts dienst doet als leeslamp en vloergids. 

Het enige wat het bed niet kan, is die onenightstand erin vragen om het pand te verlaten.

De prijs houdt je ook meteen wakker: 36.000 euro en je bent verplicht om eerst op een wachtlijst te staan.

De meeste dromen zijn bedrog, maar niet als je hierin wakker wordt.

1

Picture 1 of 3

REACTIES

Lees ook Meer van deze auteur