Twitteren of niet twitteren, dat is de vraag. Gruwelijk ongeval in formule2 Francorchamps: verschillende coureurs in levensgevaar.

In de Formule2-manche van Spa-Francorchamps ging het in de derde ronde gruwelijk fout. Alesi, Boschung, Hubert, Sato en Correa veroorzaakten een megacrash met dodelijke gevolgen.

Het vreselijke incident gebeurde al na drie ronden. Hubert verloor om een nog onbekende reden de controle over zijn stuur en maakte contact met de bandenmuur, waarna hij vol geraakt werd door drie andere aanstormende piloten. De jonge Fransman Anthoine Hubert, die in september 23 zou worden, werd meteen met een helikopter naar het ziekenhuis gebracht, maar overleed even later. Correa overleefde de klap wel, maar ligt met ernstige verwondingen aan de benen op intensieve. Zijn toestand is stabiel. De wedstrijd werd gestaakt en niet hervat.

Op de sociale media kon je meteen bekijken hoe de bolide van Correa ondersteboven ging en de auto van Hubert in stukken brak. Op de schokkende beelden is duidelijk te zien hoe de piloten in de resten van hun wagens over het parcours schuiven.

Onmiddellijk barstte op twitter en Facebook de discussie los of beelden waarbij je iemand ziet omkomen, wel mogen gedeeld worden. ‘Waar begint voyeurisme en eindigt nieuws?’ Sommigen spreken van censuur en gruwel terwijl anderen zich dan weer afvragen of er iemand de starttijd van de wedstrijd van morgen weet!?

It takes all kinds to make a world…!?

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More